Devrek Öğretmen Evi

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ZONGULDAK/ DEVREK Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

DEVREK Öğretmen Evi Müdürü Kimdir?

Devrek Öğretmen Evi

Hüseyin OKAY – Müdür

1969 yılında Burdur ili Gölhisar ilçesinde doğdu. İlk ,Orta ve Lise öğrenimini Gölhisarda okudu Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümünü bitirdi. 05/01/1993 Tarihinde zonguldak ili merkez Ayvatlar Belevrek ilkokulunda göreve başladı. Sırasıyla Vakıf ortaokulu, Devrek İHL, Devrek Lisesi, Devrek Anadolu Lisesi, METEM ve Eğerci Lisesinde görev aldı. Halen Devrek Öğretmenevinde Müdür olarak görev yapan Hüseyin OKAY evli ve iki çocuk babasıdır.

Devrek Öğretmen Evi

DEVREK Öğretmen Evi Telefon ve Adres Bilgileri

  • Telefon: 03725563053
  • Adres: YENİ MAH.ANAKARA ASFALTI CADDESİ NO77 DEVREK/ZONGULDAK
  • Ulaşım: Kurumumuz Devrek-Ankara yolu üzerinde bulunmaktadır.

Devrek Öğretmen Evi Rezervasyon ve Oda Fiyatları

  • BİR KİŞİLİK YATAK FİYATI:  50,00 (Üye)         70,00 (Misafir)
  • TEK KİŞİLİK ODA:                    70,00 (Üye)           80,00 (Misafir)

OTELİMİZ

Öğretmen Evimizin tüm bölümlerinde ısıtma doğal gaz sistemi ile sağlanmakta olup, tüm odalarımızda 24 saat kesintisiz sıcak su, televizyon, (merkezi uydu sistemi) duşakabin,sınırsız internet bağlantısı,klima bulunmaktadır.

Odalarımız; 3 Adet İki Kişilik Tek Yataklı Oda, 2 Adet 4 kişilik tek yataklı oda , 2 Adet 3 kişilik tek yataklı oda ve çift kişilik double Oda Olmak Üzere Toplam 8 Oda, 22 kişilik kapasiteye sahiptir..Öğretmen Evimiz açılışından itibaren Ülkemizin her yöresinden gelen öğretmenlerimiz ve ailelerini misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmesinin yanında, birçok üst düzey bürokratımıza da ev sahipliği yapmıştır.

Kamu çalışanı olduğunu belirten müşterilerimiz personel kimlik kartını ibraz etmek zorundadır.Aksi takdirde siivil fiyatı uygulanır.

Aynı odada kalmak isteyen erkek ve bayan müşterilerden evli olduklarını ispat edecek belgeyi kurumumuza ibraz etme zorunlulukları vardır.Evlilik durumlarını ibraz edemeyenlerin rezervasyonları iptal edilir ve ücret iade edilmez.

İKİ KİŞİLİK ODADA TEK KALMAK İSTEYEN MİSAFİRLERİMİZ YATAK BEDELİNİN %50 SİNİ VEREREK KALABİLİRLER.

REZERVASYON TELEFON: 0 372 556 30 53

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir