Mesut Özil Fenerbahçe için İstanbul’da

Fenerbahçe, Mesut Özil’i resmen açıkladı

Mesut Özil Fenerbahçe için İstanbul'da

Fenerbahçe, Mesut Özil‘in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Mesut Özil Fenerbahçe için İstanbul'da

MESUT ÖZİL’DEN FORMA NUMARASI SİNYALİ

Mesut Özil, forma numarasıyla ilgili sinyal verdi. Sosyal medya hesabından memleketi Zonguldak‘ın plaka numarasını paylaşan Mesut Özil, yanına kalp işareti koydu. Arsenal ve Almanya Milli Takımında 10 numaralı formayı giyen Mesut Özil, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe’de 10 numarayı giyemeyecek. Sarı Lacivertliler’de Samatta 10 numarayı giyiyor ve talimatlara göre sezon ortasında forma numarası değişemeyecek.

Mesut Özil İstanbul’da

Mesut Özil Fenerbahçe için İstanbul'da

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil, akşam saatlerinde yola çıkmıştı. Eşi uçaktan paylaşım yapıp “Geliyoruz” notuyla paylaşmıştı.

Yıldız oyuncu ve ailesini taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

Uçaktan iniş yapan oyuncu havaalanında kendisini bekleyen özel araca bindi. Eşiyle birlikte iniş yapan Özil, evine geçecek. 5 günlük karantinanın ardından, takımla çalışmalara başlayacak.

MESUT ÖZİL: BEN HER ZAMAN FENERBAHÇELİYDİM

Beş günlük izolasyon sürecinin ardından düzenlenecek törenle kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi imzayı atacak olan Türk asıllı Alman futbolcu, kulüp televizyonuna konuştu.

Heyecanını dile getirerek sözlerine başlayan Mesut, “Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Rüya sadece Fenerbahçe için değil, benim için de gerçekleşiyor. Çok heyecanlıyım formayı giymeye. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah, Fenerbahçe taraftarından razı olsun. Her zaman beni destekliyorlar. İnşallah teşekkürlerimi sahada onlara sunabilirim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir