Diyanet’i Tebrik Ediyorum(!)

19 Mayıs günü aracımı Kocatepe Camii’nin altındaki otoparka 1 saat kadar bıraktım. Diyanet’in işletmesine 21 TL ödedim. Daha sonra 1,5 saat kadar Hacıbayram Camii’nin altındaki otoparka girdim. Diyanet bu kez 15 TL aldı.

Diyanet’i Tebrik Ediyorum(!)

Geçimini zar zor sürdüren, akaryakıt alırken cebi yanan insanları bir kez daha yakan Diyanet teşkilatını tebrik ediyorum. Cehennemi bu dünyaya getirdikleri için ödülü hak ediyorlar. Bu kafayla devam etsinler. Yakında camilere kimse gitmeyecektir.

Teknoloji Fuarı

Adına çok kıl olduğum “ATO Congresium” adlı binada açılan Verimlilik ve Teknoloji Fuarına gideyim dedim. Garajın kapısında bekleyen yasal soyguncular 30 dk’lık park ücreti olarak 20 TL’yi indiragandi yaptılar. Salona girdim. Cicili bicili 40 kadar stant vardı. Şirketlerin görevlileri ziyaretçilere “Burada ne işiniz var” der gibi bakıyorlardı. Sadece güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren panellerin bulunduğu birimi inceleyip ayrıldım.

Otoparkçılık sektörü kadar kârlı başka bir sektör yoktur sanırım. Beyine, bilgiye, AR-GE’ye, makineye, projeye gerek yok. Bir mekân bul. Kapıya insana benzeyen birkaç zat koy. Paralar akmaya başlasın.

1980’den sonra “serbest piyasa diye diye” memleketi perişan edenleri selamlıyorum.

Ali Özdemir
(Eğitimci/Yazar)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir