Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Kimdir?

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Kimdir?

Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT Hayatı ve Özgeçmişi

1967 Yılında Devrek’te doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Devrek’te okudu. Anadolu Üniversitesi Mahalli İdareler Bülümünü bitirdi. 1990 yılında Devrek Belediyesi’nin açmış olduğu sınavı kazanarak Belediye Muhasebe Şefi olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Muhasebe Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı işleri Müdürlüğü ve Park, Bahçeler ve Cenaze İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2018 yılı Nisan ayında Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeyken emekli oldu.

Çalışma hayatı boyunca içişleri Bakanlığı tarafından 1992 yılında Bakacakkadı, 1993 yılında Çaydeğirmeni ve 1995 yılında da Özbağı Belediyelerinin kuruluş çalışmalarında bulundu; bununla birlikte ilimiz dahilinde birçok belediyenin iş ve işlemlerinin yürütülmesi için görevlendirildi.

İlçemizde 1999-2002 yılları arasında Devrekspor Kulüp Başkanlığı, Kent Konseyi Kurucu Üyeliği yaptı; Türk Hava Kurumu ve Kızılay gibi sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevlerde bulundu.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden aday adayı olabilmek için Devrek Belediyesi’ndeki görevinden istifa etti ve memuriyetten ayrıldı. Ancak adaylığı gerçekleşmediği için memuriyete geri döndü.

2015 ve 2017 yıllarında 2 dönem üst üste Devrek Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanlığına seçildi.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Devrek Belediye Telefon ve Adres Bilgileri

  • Adres: Cumhuriyet Alanı Belediye İş Hanı Kat:3 67800 Devrek / ZONGULDAK
  • Telefon: 0 372 556 1131

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir