CIA ve FETÖ Hala Her Yerde

1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti 1945 yılından sonra haydut devlet olan ABD’nin liderliğindeki Batı Bloku’nun yanında yer almayı tercih etti.

14 Mayıs 1950’de iktidarı, büyük toprak ağalarının, mütegallibenin, toprak reformuna karşı çıkanların, sapkın tarikatlerin, tüccarların, şeyhlerin, şıhların, ithalatçıların, Sabetayistlerin Kapancı koluna mensup olanların, sahte Müslümanların temsilcileri devr aldılar.

Esasında Sabetayist/Kapancı olan, eş (hanım) sayısı tam olarak bilinmeyen, esas adı Ali Adnan Ertekin olan kişi İsviçre’nin Lozan şehrinde hukuk okumuş, toprak ağası mensubu bir ailenin ferdi idi.

Bay Ertekin, DP’yi, Eskişehirli, Adanalı, Aydınlı büyük toprak ağalarının temsilcileri ile beraber kurdu.

1950’de başbakan olan tombul elli Bay Ertekin ve Bursa Alyans İsrailit Koleji mezunu, 33. Dereceden mason, Cumhurreisi Celal Bayar ülkeyi ABD’nin kontrolüne sokma noktasında çok fütursuz davrandılar.

1950-60 döneminde demokrasi dışı onlarca uygulama söz konusu oldu.

  • Eğitimin planlanması tamamen ABD’ye devredildi.
  • ABD’ni çıkarı için Kore’ye 5 bin asker gönderildi.
  • MİT’in maaşlarını bile CIA ödemeye başladı.
  • Türk parası 10 yılda 40 kat kadar değer kaybetti.
  • Uyduruk montaj sanayiine yönelindi.
  • Kaliteli öğretmen yetiştiren Köy Enstitüleri ağaların ve ABD’nin baskılarıyla kapatıldı.
  • 6-7 Eylül 1956’da azınlıklara insanlık dışı muameleler yapıldı.
  • Sapkın dini yapılar (tarikat, cemaat, hizip, grup) ve masonlara serbestçe çalışma olanağı sağlandı.
  • Hazinedeki altın rezervleri 117 tondan 17 tona düşürüldü.
  • Dış borçlar artırıldı.
  • Demokrasiye uygun olmayan Vatan Cephesi adlı faşist yapı kuruldu.

Son 70 yılda ülkemize iyice yerleşen CIA, Fethullah adlı eğitimsiz, diplomasız, bilgisiz, senaryocu, menkıbeci, hikayeci kişiyi kendi yanına çekerek İslam dini üzerinden proje yürütmeye başladı.

FETÖ’nün CIA ile beraber iş tutması 1960’lı yıllarda başlamıştır. Şarkıcı Tarkan’ın dedesi olan Fethi Tevetoğlu adlı CIA kuklası şahsın liderliğinde kurulan Komünizmle Mücadele Derneği’nin tüm eşyaları ABD Büyükelçiliği tarafından verilmiştir. Bu kukla derneğin Erzurum ilindeki şubenin kurucusu da FETÖ’dür.

1970’li yılların başından itibaren kendi cemaatini kuran FETÖ, son 50 yılda ülkenin kaynaklarının yüzde 50’sini kontrol edebilen bir güce erişmiştir.

2015 yılında ülkemizde 3500 özel dersane vardı. Bunun 1750 tanesi FETÖ adlı CIA ajanının müritlerinin (takipçilerinin) elinde idi.

15 Temmuz 2016 tarihinden sonra FETÖ mensuplarına yönelik olarak binlerce inceleme / soruşturma / mahkeme başlatıldı.

Kişisel tespitlerime göre militanların, teröristlerin, kuklaların sadece yüzde 1-5’lik kısmı yakalanıp hukuk önüne çıkarıldı. CIA güdümlü örgütün en tepedeki 1000 civarı mensubu yurtdışına kaçtı/kaçırıldı.

Mahkemede yargılanıp ceza alanların büyük bölümü birkaç sene hapiste tutulup yeniden aramıza salındı. Şu anda ülkemizde yüzlerce CIA/FETÖ mensubu zat serbestçe faaliyetlerine / çalışmalarına devam etmektedir.

FETÖ’nün mensuplarının bazıları diğer 30 farklı tarikate sızmıştır. Daha düne kadar FETÖ mensubu olanlar bugün karşımıza Menzilci, Hakyolcu, Furkancı, Erenköycü, İsmailağacı vb. kılıklarında çıkmaktadır.

Sonuç:

FETÖ/CIA kuklalarını tespit etmeniz çok kolaydır. Bunların Youtube adlı web sitesinde 200 kadar iletişim / yayın kanalı vardır. Bu kanallardan yaptıkları yayınlarda psikolojik teknik ve taktikleri ustaca kullanıyorlar. Bu yayınlardan 5-10 video izleyin. Kimlerin ne işler peşinde olduğunu çözersiniz.

Hangi yayının / kanalın FETÖ mensubu olduğunu anlamanız çok kolaydır. Zira videoların kapak ve intro (başlangıç) kısımları çok ustaca, Hollywood filmleri kalitesinde hazırlanmaktadır.

Amatör Youtube yayıncılarında mükemmel seviye film kapağı (afişi) ve intro’su yapacak yazılımlar yoktur. Zira bunlar 1-5 bin dolara satılan grafik yazılımlarıdır.

Evlatlarınızı CIA kuklalarından koruyun. CIA ile iş birliği yapan dernek, vakıf, parti ve şirketleri dışlayın, ret edin.

Ali Özdemir
(Eğitimci/Yazar)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir