CIA Kuklaları

CIA, MOSSAD, MI6 gibi çete yapıları, sahiplerinin mutluluk/refah içinde yaşaması için köle olarak gördükleri ülkeleri geri, fakir, muhtaç, aciz, savunmasız, bilgisiz, üretimsiz bırakmak için her türlü kılığa/kimliğe girerler.

Özellikle CIA adlı ABD istihbarat örgütü 1945 yılından bu yana geçen 78 yılda sağcı, solcu, faşist, dinci, tarikatçi, cemaatçi, mason, rotary, lions, innerwheel, moon, barış gönüllüsü, yardımsever, vakıfçı, dernekçi, sanatçı, popstar, gazeteci, yazar, dansöz, köçek, işinsanı, çevreci, modacı, siyasetçi, Kürtçü, Rumcu vb. kılıklarına girerek bizi iğfal etmektedir (kandırmaktadır).

Ülkemizin özellikle son 50 yılında sinsice büyütülen, desteklenen, beslenen, semirtilen bir yapı var. Bu yapı hala diridir.

32 yıl MEB bünyesinde, 10 farklı okulda çalıştım. Çalıştığım tüm okullarda CIA İslam’ını savunan yapının köleleri vardı. Bunların yüzde 90’ı hala mesleğin içinde devam ediyor ve sizin çocuklarınızı zehirlemeyi sürdürüyorlar.

2008-2013 yılları arasında TC MEB’e bağlı olarak 5 yıl KKTC’deki iki meslek lisesinde eğitimci olarak çalıştım. O dönemde Kıbrıs’ta 140 kadar TC’li öğretmen görev yapıyordu. Bunların yüzde 90’ı Zaman, Sızıntı, Taraf gibi yayınları çantasından eksik etmeyen sahte Müslümanlardı. Aradan 10-13 yıl geçmesine rağmen bu ajanların yüzde 90’ı hala öğretmenlik yapmaya, toplumu aldatmaya devam ediyor.

CIA kuklalarının Lefkoşa’da, Girne’de, Mağusa’da vb. evleri, dernekleri, şirketleri vardı. Hepsini az biraz biliyorum. Bu yapılar KKTC’de hala devam ediyor. Devletin güvenlik örgütleri CIA zehrini saçanları kısa sürede tespit edip imha edebilir.

Yarım asırdır Bolu ilinde ikamet ediyorum. Öğretmen, teknik eleman, kitap yayıncısı sıradan bir vatandaş olarak bu ilde binlerce insan ile tanıştım. Kimlerin CIA kuklalarına destek olduğunu, kimlerin himmet verdiğini, kimlerin ilgili yayın organlarına abone olduğunu epey biliyorum. İlgili Devlet birimlerine yazılı olarak başvurup CIA kuklalarının yargılandığı davaların tutanaklarını da temin ettim.

Bolu’nun kanını emen, halktan topladıkları hukuksuz kaynakları ABD’nin çıkarları için açılmış olan okullara, şirketlere aktaranları yüzde 90 oranında tespit ettim. Bu konuda bir kitap da hazırladım. Ancak can güvenliğim olmadığı için eseri henüz okurlara sunmadım. Mahkemelerde süründürülmek istemiyorum. Eğer gerçek hukuk ortamının oluştuğuna ikna olursam topladığım bilgileri aydın kafalı insanlarımıza sunacağım.

Sonuç olarak, Bolu halkına sesleniyorum. CIA, MOSSAD, MI6 için çalışan, bunlara köpeklik eden, Müslüman gibi görünen hırsızları unutmayın. Bunları affetmeyin. Bunlar Türklükten, vatandan, üretimden, bilimden nefret ederler. Çocuklarınızı iyi takip edin. Yılanlar ilkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi yapılarda hala bekliyor.

Ali Özdemir
(Eğitimci/Yazar)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir